VAN / İPEKYOLU - Şehit Koray Akoğuz İlkokulu

Kas

KADES, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri biraz da olsun engellemek adına kullanıcılara sunulmuş resmi bir uygulamadır. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve acil durumlarda ilk aklınıza gelecek acil müdahale uygulamasıdır.

Ekm

Okulumuza Uzman Psikolojik Danışman Helin YARCEL davet edilerek rehberlik servisi ile beraber velilere bilinçli teknoloji kullanımı semineri verildi.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarılarını arttırmak, uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Haz

Şehit Koray Akoğuz İlkokulu-Ortaokulu velileri ve öğrencileri uçurtma şenliğinde buluşturdu.

Uçurtma şenliği, "En yükseğe çıkan uçurtma" kategorisinde bir yarışmayla, yoğun bir katılımla Şehit Koray Akoğuz İlkokulu-Ortaokulunun hemen yanındaki alanda yapıldı.

Öğrenci ve ailelerin tanışmasını ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla yapılan şenlikte Okul Müdürü Hamdullah Kuşman'ın kısa konuşmasının ardından alana geçildi. Çocuklar ve aileler uçurtmalarını gökyüzüne saldı. Rengârenk uçurtmaların gökyüzüyle buluştuğu şenlikte katılımcılar keyifli saatler geçirdiler. Gün boyunca gökyüzünü süsleyen uçurtmalar içerisinde uçurtmasını en yükseğe çıkaranlar jüri üyeleri tarafından tespit edildi.

Haz